Splošni pogoji poslovanja (spletna trgovina)

 

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Berivka, d.o.o., Goriška cesta 13a, 3320 Velenje, ID za DDV: SI63884542, matična številka: 2271257, e-pošta: info@berivka.si

 


Dostava

Cena pakiranja in poštnine znotraj Slovenije znaša 2,00 €. Naročilo je na naveden naslov odposlano praviloma na dan prejetega plačila, sicer pa v roku treh (3) delovnih dni od prejetega plačila oziroma plačila predračuna (predračun se šteje za plačanega, ko je viden znesek predračuna na našem bančnem računu).

 


 

Poštnina 

Strošek priprave blaga in pošiljanje znaša 2,00 € na naročilo in je enoten ne glede na število naročenih izdelkov. Pri plačilu po prevzetju za kupca nastanejo dodaten strošek provizije za nakazilo.  

 


Kupon

Koda kupona prinaša različne ugodnosti pri nakupu izdelkov. Sporočimo vam jo preko e-obvestil ali družabnih omrežij in je vedno časovno omejena, kar pomeni, da se mora izkoristiti v določenem omejenem roku. Uporabite jo tako, da jo pri ogledu košarice vnesete v polje »Kupon« in jo potrdite s klikom na »Vnesi kupon«, preden nadaljujete z naročilom. Popust se bo samodejno odštel od cene naročenih izdelkov. Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.

 


Način plačila

Ob potrditvi naročila kupec izbere želeno možnost plačila blaga:

  • plačilo preko predračuna ali spletne banke,
  • plačilo po prevzetju (z gotovino)*,
  • plačilo osebni prevzem (z gotovino).

 *Pošta Slovenije ob plačilu po prevzetju zaračuna provizijo za nakazilo, ki znaša 1,08 €.

Ob potrditvi naročila se vam izpiše povzetek naročila s podatki za plačilo, prejmete pa ga tudi na vaš e-poštni naslov.

 


Berivka priporoča plačilo preko predračuna ali spletne banke, saj je to najugodnejša in najhitrejša možnost.

V primeru plačila preko spletne banke, se vam pri zaključku nakupa vsi potrebni podatki tudi izpišejo. Ti so:

  • znesek naročila,
  • številka računa Berivke, d.o.o.,
  • sklic naročila.

 


Avtorske in sorodne pravice

Celotna vsebina spletnega mesta berivka.si, ne glede na obliko, v kateri je izražena (vsa besedila, fotografije in druge podobe, grafični elementi, video in avdio posnetki na tej strani), je predmet zaščite avtorske in sorodnih pravic ter druge intelektualne lastnine in je ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja Berivka, d.o.o. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih. Brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja ponudnika oziroma nosilca avtorskih pravic je prepovedana uporaba vsebine, objavljene na spletnem mestu, za kakršen koli namen, razen za osebni ogled uporabnika.

 

Splošni pogoji veljajo od 1. 2. 2017 do preklica oziroma objave novih splošnih pogojev.

Velenje, 1. 2. 2017